Woman online checking account with simple hero Wb hero mobile online

Credite

Preaprobare în 3 minute, rambursare anticipată fără comision, flexibilitate

Aplica acum Suna la 031-9295

Dobănda medie anuală aplicată la ajutoarele financiare oferite de casa noastră de ajutor reciproc este de doar 12% pe an. Aici gasiti mai multe informatii despre dobanzile si comisioanele percepute.

Mai mult decăt atăt, avem și una din cele mai mici dobănzi penalizatoare de pe piata caselor de ajutor reciproc: 0.068% pe zi. IFN-urile, spre exemplu, au dobănzi colosale, se poate ajunge pănă la 11%/zi cu dobănzile aplicate, însă solicitantii rar își dau seama ce semnează.

Preaprobare în 3 minute, rambursare anticipată fără comision, flexibilitate (optiuni de refinantare a creditului și de schimbare a datei scadente)- sunt doar căteva din motivele care fac din CAR Universal TM cea mai bună alegere. 

Simulare rapida credit

Scapa de surprizele neplacute! Ca sa nu aveti parte de asemenea surprize, va garantam ca ceea ce vedeti in acest simulator este exact ceea ce veti semna la primirea creditului.

Checkmarks blue
Banii pe loc

Beneficiezi de preaprobare în doar 3 minute. Durează mai mult să ajungi până la noi decât să pleci cu banii. Formalitățile sunt simple, actele puține, iar banii se dau pe loc.

Checkmarks blue
Dobândă mică și la credit, și la întârzieri

Doar 12% pe an la credit și 0.068% pe zi dobânda penalizatoare. Adică cea mai mică de pe piața caselor de ajutor reciproc.

Checkmarks blue
Comision zero pentru membrii zeloși

Majoritatea membrilor asociați reușesc să își achite creditul înainte de termen. Așa că ne-am gândit la ei și am redus comisionul de rambursare anticipată la zero.

Tot ce trebuie sa stiti

Suma minima acordata este de 500 lei, iar suma maxima este de 30 000 lei. Cu toate astea uneori facem si exceptii si acordam si credite mai mari.

Perioada minima de acordare este de 3 luni, iar cea maxima este de 60 de luni pentru creditele normale si 120 de luni pentru creditele ipotecare.

Banii ii primiti pe loc! Daca aduceti toate actele necesare si sunt in regula, semnati contractul si primiti banii. Cel mai rapid am acordat credite in trei ore, intrucat titularul a reusit sa aduca toate actele solicitate.

Conditiile pentru a putea beneficia de sprijin financiar sunt:

  • un venit real sigur (pensionar sau salariat cu contract pe o perioadă nedeterminată)
  • să aveti giranti care să certifice bonitatea dumneavoastră și care să aibe la rândul lor un venit real sigur (pensionar sau salariat cu contract pe o perioadă nedeterminată)
  • doar pentru creditele ipotecare se solicita ipoteca de gradul I

Fara surprize! Va garantam ca ceea ce vedeti in simulatorul nostru de credite este exact anexa pe care o veti primi la semnarea contractului.

Aplica acum pentru un credit

Completati formularul urmator cu datele dumneavoastra si va promitem ca va vom contacta in cel mai scurt timp posibil. Intre timp puteti sa cititi aici actele necesare pentru un credit.