Wb goals hero 2400x1150 Wb hero mobile goals

Despre noi

Totul pleacă de la mediul în care ai crescut. Nu poți promova valori pe care tu însuți nu le respecți, nu-i așa? Noi ne-am convins de acest lucru și am investit în primul rând în noi, în echipa noastră, pentru ca mai apoi să îi satisfacem pe ceilalți.

Cultura organizațională e poate cea mai importantă componentă a unei companii sau a unei asociații. Promovăm comunicarea transparentă, flexibilitatea și deschiderea între angajați înainte de toate, pentru a putea deveni mai buni cu cei care apelează la noi. încrederea e o practică de zi cu zi, pe care o încurajăm la toate nivelurile.

Dacă învățăm să ne ascultăm în primul rând pe noi înșine, învățăm să devenim mai atenți și cu ceea ce ne înconjoară. Dacă ne respectăm pe noi, îi respectăm și pe cei cu care intrăm în contact și cu cei cu care lucrăm.

Povestea noastră a început în 2002, în Turnu Măgurele, județul Teleorman. Sprijinindu-ne financiar membrii atunci când aceștia au avut nevoie, am reușit să clădim relații bazate pe încredere. Am aflat multe despre ei, ne-am sudat ca echipă, am învățat să gestionăm o mulțime de situații și am devenit o a doua familie pentru cei care apelează la noi.

Astfel am reușit să ne extindem și în părți ale țării, ajungând în județe precum Brașov, Giurgiu, București și Ilfov. Nu am fi reușit acest lucru dacă nu am fi investit atât în membrii noștri, cât și în personal.

Când simțim că am obosit, nu ne e rușine s-o recunoaștem și să acționăm în consecință. închidem tot și plecăm câteva zile în team buildinguri la munte, ca să ne relaxăm și să ne amintim cu drag de ceea ce ne aduce împreună. 

Când simțim că ceva ne scapă sau că există în lumea asta oportunități de a ne dezvolta mai mult și de a umple eventuale lacune, facem ce e de făcut. Investim în cursuri de dezvoltare personală pentru angajați, fiindcă îi prețuim pe cei care nu se opresc niciodată din a învăța. 

Iar dacă neprevăzutul lovește, iar unul dintre membrii echipei noastre are parte de un eveniment neplăcut, nu ezităm să îl sprijinim cu orice ne stă în putință. Poate fi un sfat, o ureche aplecată sau beneficii financiare suplimentare. Suntem de partea oamenilor, iar asta înseamnă să îi fim alături fiecăruia.

Mai presus de toate, credem în oameni, în potențialul lor și în lucrurile minunate pe care le pot realiza dacă simt că au pe cine se baza. Din nimic, nimic se naște. Știm că nu te poți ridica dacă nu ai în jur oameni care să creadă în tine. Așa că alegem să sprijinim comunitatea prin diverse donații și sponsorizări de câte ori avem ocazia. 

Pe scurt, facem tot ce face o familie pentru ai săi. Avem grijă de noi, pentru a te putea ajuta pe tine. Nu ne e rușine să recunoaștem când greșim, doar așa putem să ne îndreptăm. Nu ne ascundem de probleme, fiindcă doar din ele învățăm și doar prin ele devenim cine suntem. Facem totul pe îndelete și avansăm câte puțin în fiecare zi. Exact ca tine.

Vrei să faci și tu parte din familia CAR Universal TM? Dă-ne un semn!