Beneficii membrii asociati

Adevărul este că pe piață există nenumărate bănci, fiecare cu oferte peste oferte. Așadar nu vă vom enumera avantajele comune între noi și alte bănci, ci vi le vom enumera pe cele pe care le avem în plus. Acestea sunt:

Preaprobare în 3 minute
Puteți afla dacă sunteți eligibil pentru un credit în primele 5 minute de la intrarea pe ușă, sau printr-un simplu telefon.

Rambursare anticipată fără comision
Majoritatea membrilor asociati reușesc să își achite creditul înainte de termen. Pentru a-i ajuta am redus comisionul de rambursare anticipată la zero.

Bonificație la fondul social
Fiecare membru deține un fond social. La sfârșitul fiecărui an contabil, în luna aprilie, tot profitul asociației se împarte membrilor asociați sub forma de bonificație. De asemenea puteți utiliza fondul social pentru a vă achita ultimele rate ale creditului dumneavoastră.

Plătiți prin transfer bancar
Dacă nu puteți ajunge la sediul nostru pentru a vă achita rata, o puteți achita de la oricare altă bancă către contul nostru IBAN RO62BRDE350SV12830813500.

Acordare de ajutor deces membrilor
În cazul nefericit în care un membru asociat al CAR UNIVERSAL TM decedează, rudele acestuia vor primi un ajutor financiar din partea asociației.

Posibilitate de refinanțare credit
Oricând în viață pot apărea cheltuieli neprevăzute. Soluția noastră pentru acestea este refinanțarea creditului ori cu suma de bani restituită de membru până în momentul de față, ori suplimentarea creditului curent.

Schimbarea datei scadente
În afară de dobânda constantă, nimic nu este bătut în cui. Astfel, dacă dumneavoastră doriți să schimbați data scadentă noi ne vom conforma cerințelor dumneavoastră.

Angajamente de plată pentru membri întârziați
Se întâmplă ca nu toate lucrurile să funcționeze așa cum ne așteptăm și să apară întârzieri. Acest lucru este normal în ziua de astăzi. Pentru a ajuta membri asociați să nu plătească penalități de întârziere le oferim posibilitatea să încheie un angajament de plată.