Pentru a beneficia de un astfel de credit trebuie să depuneți un fond social în prealabil. Dacă nu îl aveți, creditul poate fi mărit pentru a include fondul social. însă nu trebuie să îți faci de pe acum probleme, despre asta discutăm la fața locului și găsim soluția cea mai avantajoasă.
Hai să facem o simulare ca să înțelegi mai bine cum funcționează lucrurile.
Să presupunem că ai nevoie de 10 000 lei. în acest caz, fondul social minim este de 2000 de lei. Să luăm perioada de rambursare ca fiind un an. Dobănda de 12% ar însemna în jur de 1200 de lei în plus la suma inițială. Dacă împărțim această dobăndă la cele 12 luni, înseamnă 100 de lei pe lună, echivalentul unei dobănzi lunare de 1%.
în plus, pe lăngă această dobăndă infimă, anual am reușit să oferim o bonificație în valoare de 10% din valoarea fondului social, un procent care este aproape dublu față de cel al altor case de ajutor reciproc. Cu toate acestea, suma nu este una fixă, întrucăt aceasta se stabilește de la an la an în funcție de excedentul asociației în anul precedent.
Ce înseamnă asta? Că poți folosi bonificația pentru a scădea dobănda anuală a creditului tău. Să vedem cum.
Urmează încă un exercițiu de imaginație, așadar.
Am spus că fondul social necesar pentru a deschide un astfel de credit este de 2000 de lei. Perioada minimă a contractului fiind de un an, la sfărșitul acestuia primești o bonificație de 200 de lei. Dacă scădem această sumă din valoarea totală a dobănzii, ajungem la suma de 1000 de lei, adică o dobăndă anuală de doar 10%. Adică o dobăndă lunară mai mică de 1%.
Poți accesa aici simulatorul nostru de credit pentru a afla exact care vor fi ratele tale în funcție de suma pe care o soliciți.
Pe lăngă această dobăndă mică, avem una din cele mai mici dobănzi penalizatoare de pe piața caselor de ajutor reciproc. Această este de doar 0.4% pe zi.
Calculele de mai sus sunt simple și reale. La fel este tot procesul de primire a unui ajutor financiar. Te așteptăm la oricare din sediile noastre pentru te convinge.
Pentru ca meritati!