Woman online checking account with simple hero Wb hero mobile online

Depozite

Profita acum de super dobanda de 10% pe an

Aplica acum

Ne place să credem că suntem o instituție neconvențională. Nu suntem nici bancă, nici IFN. În activitatea noastră, nu suntem motivați de profit, ci de poveștile frumoase pe care le scriem alături de cei care apelează la noi. Pentru noi nu ești un simplu client, din simplul motiv că nu avem clienți. Nici acționari sau investitori. Funcționăm doar mulțumită oamenilor care se bazează pe noi. Ei sunt deținătorii CAR Universal TM.

Ne străduim să anticipăm dorințele și nevoile membrilor noștri asociați, fiindcă ne dorim să construim o relație de încredere și să fim un punct de sprijin pentru aceștia. Ținem cont de sfaturile și sugestiile fiecăruia, pentru că doar împreună putem construi ceva durabil și de valoare.

Și dacă reușim să ținem dobânzile cât mai mici pentru credite, pentru banii depuși la noi oferim o dobândă mai mare decât în alte părți: 10% pe an, în condițiile în care băncile oferă în general în jur de 2%. Practic, la sfârșitul fiecărui an contabil, tot profitul asociației se împarte membrilor sub formă de bonificație la fondul social.

Spunem despre noi că suntem altenativa mai umană la băncile tradiționale, fiindcă tratăm oamenii cu înțelegere și prietenie. Am redus birocrația și timpul de așteptare și am făcut din zâmbet și căldură o adevărată politică organizațională. Vino și tu să te convingi că se poate și altfel.

Ce trebuie sa stiti

Suma minima cu care puteti cotiza la fondul social este de 30 de lei (la inscriere). Dupa acest pas puteti sa cotizati ori de cate ori doriti intr-un an si cu orice suma.

Dobanda oferita este dinamica si se stabileste la sfarsitul anului fiscal in functie de profitul realizat al asociatiei. Din anul 2002 si pana acum am realizat performanta de a oferii anual o dobanda de 10% la fondul social. Insa acest lucru nu reprezinta o garantie pentru anul urmator.

Conditiile pentru a putea depune un fond social: Orice persoana cu domiciliul din C.I. (sau buletin) in judetul Ilfov, Brasov, Teleorman, Giurgiu si Olt poate aplica!

Desi nu dorim nimanui acest lucru, toti membri asociati de cel putin trei ani, devin eligibili pentru fondul de deces. Familia membrului poate beneficia dupa urma acestui ajutor.

Aplica acum pentru un depozit

Completati formularul urmator cu datele dumneavoastra si va promitem ca va vom contacta in cel mai scurt timp posibil. Intre timp puteti sa cititi aici cum deveniti un membru asociat.